Tillsammans med fyra andra båtar åt vi lunch i Taioa Bay. Vi fick get i kokosmjölk, brödfrukt och olika sorters bananer, mangojuice och mangosallad hos en familj. Mmm, mums, hade aldrig kunnat tro att get skulle kunna vara så gott. Alla män fick sen också en utmaning att kunna öppna en kokosnöt så fort som möjligt. Utan tvivel var vår värd den snabbaste. Ellas höjdpunkt var att vi fick med en pytteliten gecko till Breeze. Men efter några minuter ombord försvann den till ett gömställe som bara den själv lyckats hitta.

Dagen efter gick upp till världens tredje högsta (!) vattenfall. Nu var det inte så mycket vatten i själva fallet eftersom det är den torra tiden, men ändå, åh, så skönt att bada i kallt färskvatten.

We had lunch in Taioa Bay together with four other boats. The family served us goat in coconut milk, breadfruit and different bananas, mango juice and mango salad. Mmm, yummy, even the goat in coconut was really good. After lunch all men were challenged in opening a coconut as fast as possible, our host was without any doubt the fastest. Ellas highlight was without any doubt the tiny gecko that she got from the Marquesan family. But after a few minutes on Breeze it found the perfect hiding place that none of us have seen.

The other day we hiked up to the third highest (!) waterfall in the world. Not very much water falling though, since it is the dry season, but so good to go swimming in the cold fresh water.